Jouw Afbeelding

Ga hier naar onze nieuwe website!

HR Groep

Scheepskachels

HR Warber Yacht Services is dealer van ROCA oliegestookte CV-ketels, geschikt voor diesel of huisbrandolie. De ketels zijn er in diverse uitvoeringen, met of zonder warmwater-functie. Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van een complete CV-installatie in uw schip, compleet met radiatoren en overige toebehoren.


CV of Combiketel
De ROCA Gavina is een oliegestookte cv-ketel, geschikt voor diesel of huisbrandolie. Leverbaar in cv uitvoering of in combi met warmwater voorziening. Door zijn compacte afmetingen, geïntegreerde brander en pomp is de ketel zeer geschikt voor gebruik aan boord van schepen, in een stacaravan of (vakantie)huis. De geïsoleerde omkasting zorgt ervoor dat de ketel mooi is afgewerkt en geluidsarm is.

Open en gesloten uitvoering
Naast de traditionele open oliegestookte ketels zijn de ROCA Gavina ketels ook leverbaar in een gesloten uitvoering. Bij deze gesloten uitvoeringen wordt de verbrandingslucht van buiten aangezogen. Hierdoor is het mogelijk om een ketel in een afgesloten ruimte zonder ventilatie te plaatsen. Doordat de gesloten ketels de verbrandingslucht van buiten aanzuigen zijn deze ketels nagenoeg geruisloos. De open uitvoeringen halen hun verbrandingslucht uit de ruimte waar de ketel staat opgesteld en dienen geplaatst te worden in een geventileerde ruimte.

Hoog Rendement
De ROCA Gavina ketels hebben een efficiëntie van meer dan 90% en mogen daarom volgens de 92/42/EEC richtlijn HR ketels worden genoemd. De brander is uitgerust met voorverwarming voor optimale verbranding en een lage uitstoot. Niet alleen in aanschaf maar ook in gebruik behoort de ROCA ketel tot de voordeligste in zijn soort.

Warm Water
De GTI en GTIF uitvoeringen beschikken over een warmwatervoorziening. Dit werkt door middel van het doorstroom principe met behulp van een warmtewisselaar. Dus geen voorraad boiler met risico op legionella. Veilig warm water, ook als de ketel niet continu wordt gebruikt.

Elektronisch Bedieningpaneel
De ketels zijn uitgerust met een elektronisch bedieningspaneel, waarop druk en temperatuur afgelezen kan worden. Afzonderlijke temperatuur instellingen voor verwarming en warm water en het in- en uitschakelen van verwarming- of warmwaterfunctie gebeurt m.b.v. dit bedieningspaneel. Een (draadloze) afstandsbediening met of zonder kamerthermostaat is als optie leverbaar.

Radiatoren
In diverse uitvoeringen en kleuren, van design tot nostalgisch.
De ROCA Epoca is een fraaie gietijzeren decor radiator met een nostalgisch uiterlijk. Dit model staat op aangegoten pootjes en is voorzien van een fraai decoratief bloemmotief. Te completeren met een fraaie klassiek ogende kraan.
RVS design radiatoren, standaardradiatoren en ledenradiatoren zijn er in vele soorten, maten en kleuren.