Reparatie

Reparatie van uw boot of schip nodig? Of is uw boot of schip toe aan een opknapbeurt? Bij HR Warber Yacht Services kunt vakkundig en snel uw boot of schip laten repareren of preventief in onderhoud voorzien.

Vakkundig, betrouwbaar, transparant, betaalbaar en snel….

Om zorgeloos van uw boot of schip te kunnen genieten is regelmatig onderhoud van groot belang! Met twee vestigingen in Friesland (zowel met kade als loods) kunt u bij ons terecht. Centraal gelegen en met directe verbindingen met het open water beschikken wij los van de jarenlange kennis en ervaring over al het geen wat benodigd is om uw boot of schip te kunnen repareren of (preventief) onderhouden.  

We beschikken over een reparatieloods en vele jaren kennis op het gebied van boot reparatie. Laat in de winter door ons het onderhoud verzorgen zodat u in het hoogseizoen volop kunt genieten van uw boot of schip. De ‘one stop shop’ filosofie van HR Waber Yacht Services biedt naast het allround installatie, onderhoud  of reparatiewerk (reparatie, motoronderhoud, refit en onderhoud) ook schilderwerk aan. Eenvoudig en makkelijk…. Immers u kunt bij ons in éen keer adres regelen!

Bent u of uw is uw boot/schip niet in staat om aan te meren op én van onze locaties? Geen probleem, dan komen we bij uw boot of schip op locatie. Kortom HR Warber Yacht Services staat voor flexibiliteit en eenvoud.

Overigens, niet geheel onbelangrijk om te vermelden…. Naast kwaliteit en service mag u van ons ook verwachten dat wij meedenken en denken in oplossingen. Kwaliteit van dienstverlening bestaat ook uit het nakomen van afspraken en transparant communiceren. Vooraf duidelijke afspraken maken leidt tot het voorkomen van teleurstellingen. Daar kunt u bij ons echt op vertrouwen!

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Boot reparatie
  • Motoronderhoud
  • Polyesterreparaties
  • Reparaties aan boordsystemen
  • Reparaties scheepsapparatuur
  • Sloep onderhoud
  • Zeilboot reparatie