Installatie

Technische installatie

Een belangrijk onderdeel aan boord is de technische installatie. Veel mensen besteden het werk aan de verschillende installaties uit. Of het nu gaat om de elektrische installatie motorhuisinstallaties of om het watersysteem. De verwarming of de gasinstallatie. Wij van HR Warber Yacht Services bieden het allemaal. De ‘one stop shop filosofie van HR Warber Yacht Services staat voor gemak en ontzorgen.


Installaties voor boten en schepen

Met de installaties voor de pleziervaarten jachtbouw houden wij ons vooral bezig met de installatie van het motorhuis, verwarming, koeling, luchtbehandeling, sanitair en drinkwater én het gele elektrische installatiepakket. Ofwel HR Warber Yacht Services als ‘one stop shop’ kan het allemaal verzorgen.  Dit vereist een veelzijdige kennis van diverse soorten technieken, maar ook een grote bekendheid met uiteenlopende typen boten of schepen. In de machinekamer komen namelijk veel leidingen en installaties bij elkaar.

Vindingrijkheid

Om alles in een veilige en functionele samenhang te construeren, beschikken wij over vakbekwame en vindingrijke monteurs en engineers. Wij hebben  jarenlange ervaring in het werken aan boord van boten en schepen. Hierdoor hebben wij, een grote mate van kennis, ervaring  en flexibiliteit ontwikkeld. Onze monteurs zijn hierdoor in staat om in vaak hectische omgevingen, geconcentreerd
en volgens planning werken.

Probleemoplossend en meedenkend vermogen

Voor het realiseren van de beste resultaten en kwaliteit in relatie tot de beste prijs stellen wij ons bij graag op als partner. We denken graag mee om voor uw boot of het schip de best passende diensten te kunnen verlenen. Door ons vroegtijdig in te schakelen, profiteert u maximaal van ons probleemoplossend vermogen. HR Warber Yacht Services mag als partner en haar service en kwaliteit dan ook met recht betrouwbaar, constructief en proactief genoemd worden.