Jouw Afbeelding

Ga hier naar onze nieuwe website!

HR Groep

Installatie

Technisch installatiewerk

Van elektrische installatie, motorhuisinstallaties en watersystemen tot de verwarming of de gasinstallatie. Wij van HR Warber Yacht Services bieden het allemaal. De ‘one stop shop filosofie van HR Warber Yacht Services staat voor gemak en ontzorgen.

Wij houden ons voornamelijk bezig met de installatie van het motorhuis, verwarming, koeling, luchtbehandeling, sanitair en drinkwater én het gehele elektrische installatiepakket. Dit vereist een veelzijdige kennis van diverse soorten technieken, maar ook een grote bekendheid met uiteenlopende typen boten of schepen.

Vindingrijkheid en probleemoplossend

Om alles in een veilige en functionele samenhang te construeren, beschikken wij over vakbekwame en vindingrijke monteurs en engineers. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn onze monteurs in staat om in vaak hectische omgevingen, geconcentreerd en volgens planning werken.

Wij streven ernaar om de beste resultaten en kwaliteit te behalen tegen de meest gunstige prijs. Graag willen wij u helpen bij het vinden van de meest geschikte diensten voor uw boot of schip. Door ons tijdig in te schakelen, kunt u maximaal profiteren van onze capaciteit om problemen op te lossen. Als partner van HR Warber Yacht Services kunt u rekenen op betrouwbare, constructieve en proactieve service en kwaliteit.