HR Warber One Stop Shop

Waarom kiezen voor HR Warber Yachtservices?

Natuurlijk weten wij dat er vele spelers actief zijn op het gebied van jachtservice. Het is dus voor veelal en vaak hele zoektocht om de juiste partner te vinden voor uw specifieke behoefte. Waarin zijn wij dan onderscheidend?  Door onze jarenlange ervaring hebben wij vele klanten mogen bedienen en vele schepen (weer) in de vaart kunnen brengen.

Wij durven dan ook te stellen dat we ons vak goed verstaan en de markt goed kennen. Echter waar gewerkt wordt, worden ook fouten gemaakt. En dat gebeurd ook wel eens bij ons. Echter het gaat vaak, indien er eens iets fout gaat, om de manier van oplossen. En dat zijn nou juist de (kleine) details die ontzettend belangrijk zijn. We zijn betrouwbaar in kwaliteit en betrouwbaar, indien er eens iets fout gaat, in oplossen. We zijn te kenmerken als een nuchtere en no nonsens (noordelijke) organisatie met een eveneens nuchtere cultuur. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Mede vanuit ons MVO beleid kiezen wij bewust voor duurzaamheid. Duurzaamheid in kwaliteit en relaties. Opdrachtgevers (klanten) willen ontzorgd worden. En juist daarvoor bent u bij ons op de juiste pek. HR Warber Yacht Services is de ‘one-stop-shop’  op het gebeid van jachtservice. Alle diensten die van toepassing zijn bieden wij aan. Van reparatie tot onderhoud, van nieuwbouw tot refit, van schilderwerk tot leidingwerk, van timmerwerk tot (elektrisch) installatiewerk. Één aanspreekpunt, één factuur én één (ontzorgende) partner.